Mededeling tekst

KLEDING VOOR MEDISCHE DIENSTVERLENING EN WERKKLEDING OF VEILIGHEIDSSCHOENEN NODIG,
KOM GERUST LANGS TIJDENS ONZE OPENINGSTIJDEN.  

Openingstijden :
dinsdag tm vrijdag van 9.00 - 17.00 uur 
zaterdag                  van 9.00 - 13.00 uur.

of mail ons :      mart@vanveelenbedrijfskleding.nl
bestellen kan ook via ons contactformulier. 

Dit formulier staat onderaan de pagina.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor een goede eerste indruk!

Ons bedrijf van Veelen bedrijfskleding heeft al jaren ervaring in bedrijfskleding. Wij adviseren op het gebied van de eisen waaraan het moet voldoen, functionaliteit en bescherming, hoe vergroot ik mijn professionele uitstraling met bedrijfskleding en welke kleurencombinaties passen het beste bij mijn onderneming. Naast adviseren kunnen wij samen met u een nieuw ontworpen kledinglijn bij u onderneming ontwerpen. Hiermee maakt u een hele goed indruk.

Het assortiment van van Veelen bedrijfskleding bestaat uit: Accessoires, Broeken, Foodkleding, Horeca, Overalls, Promotiekleding, Regenkleding, Signaal-en besch.kleding, Stofjassen, Werkschoenen, Winterkleding, Witte vakkleding en Zomerkleding. Wanneer u bedrijfskleding bij van Veelen besteld, wordt deze in onze ateliers op maat gemaakt. Onze bedrijfskleding heeft vele goed eigenschappen zoals, prettig draagcomfort, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Doordat de bedrijfskleding wordt gemaakt van speciale stoffen is de kleding duurzaam.

Van Veelen bedrijfskleding neemt alles uit handen, van ontwerp tot productie en bedrukking. Bent u geïnteresseerd in een afspraak kunt u contact opnemen. Wij werken in de omgeving van Westland, Rotterdam, Haaglanden, in de plaatsen Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen en De Lier.

Bedrijfskleding besteld u snel en gemakkelijk bij van Veelen!

Wenst u meer informatie te ontvangen over bedrijfskleding , vul a.u.b. het formulier in.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding

Stel uw vraag

Bedrijfskleding