Mededeling tekst

VOOR IEDEREEN DIE COMFORTABEL, GOED EN VEILIG GEKLEED AAN HET WERK WIL !

Kom eens langs in onze winkel.
Wij hebben nog veel meer te bieden, lang niet alles staat op onze site.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor een goede eerste indruk!

Ons bedrijf van Veelen bedrijfskleding heeft al jaren ervaring in bedrijfskleding. Wij adviseren op het gebied van de eisen waaraan het moet voldoen, functionaliteit en bescherming, hoe vergroot ik mijn professionele uitstraling met bedrijfskleding en welke kleurencombinaties passen het beste bij mijn onderneming. Naast adviseren kunnen wij samen met u een nieuw ontworpen kledinglijn bij u onderneming ontwerpen. Hiermee maakt u een hele goed indruk.

Het assortiment van van Veelen bedrijfskleding bestaat uit: Accessoires, Broeken, Foodkleding, Horeca, Overalls, Promotiekleding, Regenkleding, Signaal-en besch.kleding, Stofjassen, Werkschoenen, Winterkleding, Witte vakkleding en Zomerkleding. Wanneer u bedrijfskleding bij van Veelen besteld, wordt deze in onze ateliers op maat gemaakt. Onze bedrijfskleding heeft vele goed eigenschappen zoals, prettig draagcomfort, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Doordat de bedrijfskleding wordt gemaakt van speciale stoffen is de kleding duurzaam.

Van Veelen bedrijfskleding neemt alles uit handen, van ontwerp tot productie en bedrukking. Bent u geïnteresseerd in een afspraak kunt u contact opnemen. Wij werken in de omgeving van Westland, Rotterdam, Haaglanden, in de plaatsen Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen en De Lier.

Bedrijfskleding besteld u snel en gemakkelijk bij van Veelen!

Wenst u meer informatie te ontvangen over bedrijfskleding , vul a.u.b. het formulier in.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Laat uw reactie achter