Mededeling tekst

Zaterdag   30 mei    zijn wij gesloten !!

VOORLOPIG ZIJN WIJ OP DE ZATERDAGEN TOT  13.00 UUR OPEN !!
Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij gewoon open van 9.00 tot 17.30 uur !!

MET DE VOORSCHRIFTEN DIE GELDEN.  NIET MEER DAN 2 KLANTEN EN AFSTAND VAN 1,5 M. MINIMAAL.
Het kan zijn dat wij iets eerder sluiten. Voor info kunt u ons bellen : 0174-629166
 

 

VOOR IEDEREEN DIE COMFORTABEL, GOED EN VEILIG GEKLEED AAN HET WERK WIL !

Kom eens langs in onze winkel.
Wij hebben nog veel meer te bieden, lang niet alles staat op onze site.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Doorwerkkleding

Doorwerkkleding verkrijgbaar bij Van Veelen Bedrijfskleding !

Bent u opzoek naar een bedrijf voor doorwerkkleding, dan hoeft u niet langer te zoeken. Van Veelen Bedrijfskleding is gespecialiseerd in het maken en leveren van doorwerkkleding. Doorwerkkleding is niet alleen belangrijk voor het werk maar ook voor een professionele uitstraling en een goede eerste indruk van de onderneming. Voor een goede eerste indruk krijgt u overigens geen tweede kans!

Door onze jarenlange ervaring in doorwerkkleding is Van Veelen Bedrijfskleding in staat om u goed te adviseren op dit gebied. Wij beschikken over een team met vakkundige medewerkers die u graag helpen. Vragen zoals welke stoffen kan ik het beste gebruiken? Welke kleurencombinatie passen het beste bij mijn onderneming? En in welk soort kleding zoals doorwerkkleding voelt mijn personeel zich het prettigst? Kunt u door ons laten beantwoorden. Van Veelen Bedrijfskleding heeft jarenlange ervaring op het gebied van doorwerkkleding en adviseert u hierin dan ook graag.

Ook bent u bij Van Veelen Bedrijfskleding aan het juiste adres om eigen doorwerkkleding bij uw onderneming te ontwerpen. Met deze unieke kledinglijn creëert u de professionele uitstraling die u bij uw onderneming wenst. Van advies tot ontwerp, productie en bedrukking van uw doorwerkkleding, alles neemt Van Veelen Bedrijfskleding voor u uit handen. Doorwerkkleding koopt u bij Van Veelen Bedrijfskleding als u in de omgeving van Westland, Rotterdam, Haaglanden, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen en De Lier woont.

Doorwerkkleding laat u ontwerpen door Van Veelen Bedrijfskleding

Wenst u meer informatie te ontvangen over doorwerkkleding, vul a.u.b. het formulier in.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Laat uw reactie achter