Mededeling tekst

Zaterdag   30 mei    zijn wij gesloten !!

VOORLOPIG ZIJN WIJ OP DE ZATERDAGEN TOT  13.00 UUR OPEN !!
Dinsdag tot en met vrijdag zijn wij gewoon open van 9.00 tot 17.30 uur !!

MET DE VOORSCHRIFTEN DIE GELDEN.  NIET MEER DAN 2 KLANTEN EN AFSTAND VAN 1,5 M. MINIMAAL.
Het kan zijn dat wij iets eerder sluiten. Voor info kunt u ons bellen : 0174-629166
 

 

VOOR IEDEREEN DIE COMFORTABEL, GOED EN VEILIG GEKLEED AAN HET WERK WIL !

Kom eens langs in onze winkel.
Wij hebben nog veel meer te bieden, lang niet alles staat op onze site.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Werkschoenen

Werkschoenen in diverse soorten verkrijgbaar.

Van Veelen Bedrijfskleding is een gespecialiseerd bedrijf in het maken van bedrijfskleding waaronder uiteraard ook werkschoenen. Werkschoenen zijn niet alleen belangrijk voor het personeel zelf, maar ook voor de eerste indruk van de onderneming. U krijgt immers geen tweede kans voor een goede eerste indruk. Door onze jarenlange ervaring in werkschoenen kunnen wij uiteraard ook goed advies geven. 

Aan welke eisen moeten werkschoenen voldoen? Hoe vergroot ik de professionele uitstraling van mijn onderneming? In welke soort werkschoenen voelt mijn personeel zich het prettigst? En ga zo maar door. Op al deze vragen weet het personeel van Van Veelen Bedrijfskleding een juist antwoord. Daarnaast kunt u ook Door Van Veelen Bedrijfskleding eigen werkschoenen laten ontwerpen. In nauwe samenwerking met u kunnen wij iets ontwerpen wat precies bij uw onderneming past. Met deze unieke schoen creëert u de professionele uitstraling die u wenst.

Onze eigentijdse en stijlvolle werkschoenen combineert prettig draagcomfort met de eigenschappen van bedrijfskleding. Door het gebruik van speciaal materiaal zijn de werkschoenen duurzaam, comfortabel en eenvoudig te reinigen. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met Van Veelen Bedrijfskleding. Werkschoenen nodig en u woont in de omgeving van Westland, Rotterdam, Haaglanden, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen en De Lier kom bij van Veelen Bedrijfskleding langs.

Werkschoenen nodig? Van Veelen Bedrijfskleding staat voor u klaar!

Wenst u meer informatie te ontvangen over werkschoenen , vul a.u.b. het formulier in.

Van Veelen Bedrijfskleding logo
Van Veelen Bedrijfskleding
Laat uw reactie achter